SUSHI CITY WAREGEM

SUSHI CITY WAREGEM Sushi City Waregem

order food online

Recentreview


4 stars out of 100 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi City Waregem. Want to know more? Find out more.

10 Apr 2022 at 20:17 Duur de veel te lang of ik had besteld en ook niet beleefd voor af te geven
3 Apr 2022 at 8:24 Lekker
28 Mar 2022 at 9:59 Zeer lekker. Ik ben net in Waregem komen wonen, dus eerste keer besteld voor te leveren & zat dit zeker meer doen! Het was zeer lekker! Groetjes E
26 Mar 2022 at 21:46 Voor die prijs verwacht ik beter!
20 Mar 2022 at 15:02 Ik had loupia’s kip besteld en had vegetarische loupia’s gekregen.. Er was een kleine zwarte haar op 1 van mijn sushi’s. Is niet fijn ! De rest was in orde
13 Feb 2022 at 9:28 dramatische bezorgtijd. Wij hebben 2 uur moeten wachten!! Maki met komkommer had zo goed als geen komkommer.
6 Feb 2022 at 10:13 Levertijd werd na bevestiging met een kwartier verlaat. Maar uiteindelijk werd deze levertijd zeer goed gerespecteerd. De uiteindelijke levertijd lag tussen wat ik gevraagd had en wat zij bevestigd hadden. Vriendelijke mensen bij levering!
5 Feb 2022 at 21:30 Eten lekker! Maar zeer teleurgesteld over 2UUR bezorgtijd
3 Feb 2022 at 20:20 Altijd weer heel lekker!!! Levering laat soms lang op zich wachten.
16 Jan 2022 at 14:59 Lekker en vriendelijk, jammer dat er een paar waren met een lang donker haar in :(