SUSHI CITY WAREGEM

Recentreview


4.5 stars out of 149 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi City Waregem. Want to know more? Find out more.

30 Jan 2023 at 19:58 Ik had om 16:30 besteld voor 17:45 ze zijn pas tegen 18:45 toegekomen de warme hapjes waren koud. Teleurstellend
10 Jan 2023 at 21:20 Heel lekker
8 Jan 2023 at 21:31 Lekker!
28 Dec 2022 at 22:27 20u laten leveren en pas 20u40 gekregen. Sushi was wel superlekker
28 Dec 2022 at 18:56 Looks like picture from anime 10/10
23 Dec 2022 at 22:27 Aangeduid om 18u laten leveren, was er pas om 19u20
21 Dec 2022 at 20:33 Ik gaf als opmerking: "niet bellen, de baby slaapt". Maar er werd toch aangebeld, hierdoor was mijn dochter van 4 maanden wakker
19 Dec 2022 at 22:24 Wok droog
17 Dec 2022 at 22:09 Had het eten al ruim op tijd besteld (16u30) zou normaal om 18u geleverd worden, was veel later (+/-19u). Eten was koud (wok gerecht en dumplings), smaakt helaas niet zo lekker meer als je het zelf terug moet opwarmen in de microgolfoven.
12 Nov 2022 at 20:40 Heerlijk
4 Nov 2022 at 21:52 Lekker, Lekkere sushi’s! spijtig dat we geen stokjes en sausjes erbij kregen…
24 Oct 2022 at 20:09 Sushi heel lekker. De wok vond ik aan de droge kant. Voor de sushi ga ik nog bestellen